السكنات الطلابية

الاندية الطلابية الثقافية

Yarmouk University welcomes the contribution made to student life by clubs and other activities. These clubs provide more available opportunities and activities in various fields. These clubs are concerned with the family of human services for students of the local community. They are also interested in discussing them and addressing intellectual and cultural issues, democratic dialogue and constructive criticism. They are also concerned with improving the various talents of students.

ترحب جامعة اليرموك بمساهمة الأندية والأنشطة الأخرى في الحياة الطلابية. توفر هذه الأندية المزيد من الفرص المتاحة ومناقشتها ومعالجة القضايا الفكرية والثقافية والحوار الديمقراطي والنقد البناء. كما أنها تهتم بتحسين مواهب الطلاب المختلفة. .

النوادي التابعة لعمادة شؤون الطلبة
  • نادي الحوار والفكر